AsterX Dranken Bornem

AsterX Dranken is een lokale en 100% familiale drankenhandel die lid is van de aankoopvereniging Prik&Tik. In onze verschillende winkels vindt u een ruim aanbod dranken voor uw geschenk, uw feest en uw dagelijkse dorst.

En 't is feest

Daarnaast hebben we een wekelijkse levertoer voor dranken en het feestmateriaal dat we verhuren. Zowel particulieren, bedrijven, verenigingen, horecazaken, scholen, ziekenhuizen en andere openbare instellingen rekenen er vandaag al op. Hebt u drank nodig voor uw horecazaak, kantine, feest, receptie of ander evenement? Vertrouw op ons, en 't is feest!

Onze geschiedenis

Hoewel onze eerste drankenwinkel opende in 2015, moeten we voor de geschiedenis van AsterX Dranken véél verder terug. Rond de eeuwwisseling begonnen we al te handelen in Zuid-Afrikaanse wijnen. De eerste ervaringen in de verkoop van de groep Devrieze-AsterX dateren zelfs al van 1959.

Onze missie

  • U verdient onze aandacht.
  • In onze familiale sfeer voelt u zich snel thuis.
  • Als team staan wij borg voor een persoonlijke begeleiding.
  • U klantvriendelijke service geven is ons doel.
  • Onze gemotiveerde medewerkers geven u graag professioneel advies.
  • Wij stellen uw mening op prijs.

Duurzaam ondernemen

Bij AsterX Dranken dragen we zorg voor onze omgeving en elkaar. We gaan ronduit voor een duurzaam assortiment met onder meer hervulbare glazen flessen. Ook werkbaar werk, duurzaam transport en groene energie dragen we hoog in het vaandel.

Puursesteenweg 388
2880 Bornem
03/899.44.24
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gamma

Ligging