Crombé Wines

ONZE GESCHIEDENIS
Crombé wijnen werd in 1894 opgericht door Gilbert Crombé in Zottegem. Na zijn overlijden bouwde Willy, de grootvader van de huidige eigenaars, het wijnhuis verder uit. Het was de zoon van Willie, Lucien Crombé, die zich in Kortrijk kwam vestigen met wijnhuis Crombé. In 1976 opende de eerste grote wijnwinkel in het centrum van Kortrijk: Crombé 1.0. Zijn 2 zonen, Guy en Philip, namen de zaak over en uitbreiding van het wijnhuis zorgde voor een verhuis naar de Engelse Wandeling. Crombé 2.0 opende zijn deuren op 3, 4 en 5 juni 1992.

ONS WIJNHUIS VANDAAG
Op 3 juni 2013 nam Wijnhuis Crombé zijn intrek in een gloednieuw complex, gelegen in de de Doenaertstraat in Marke - Kortrijk. CROMBE WINES 5.0. Samen met de verandering van locatie ondergaat het bedrijf een volledige upgrade. Met een nieuwe huisstijl en een vernieuwde aanpak wil Crombé 5.0 een totaalbeleving op vlak van wijn aanbieden aan zijn klanten.

ONZE VAKKENNIS
In onze shop wordt u bijgestaan door professionele mensen die hun kennis halen uit de verschillende opleidingen, ervaring binnen de markt en vooral hun drang om voor u nieuwe producten te ontdekken. Wij hebben diverse mensen in huis, zoals proffesionele wijnkenners, junior sommeliers tot wereldwijnmeesters. Naast dit enthousiast team zorgen wij tijdens onze evenementen ook steeds voor vertegenwoordigers van de verschillende producten zowel van binnen-als buitenland. Ook bieden wij verschillende opleidingen aan zodanig dat u zich ook kan bijscholen op gebied van wijn, spirits en Champagne.

Doenaertstraat 20
8500 Kortijk
056 21 19 87
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gamma

Ligging