Lokerse Drankencentrale

Wat in 1958 als een burgerronde in de streek van Zele en Overmere begon is inmiddels via drie generaties uitgegroeid tot één van de grotere bierhandels uit de streek. De hoofdactiviteit van Bierhandel De Wilde spitst zich toe op de levering van bieren, frisdranken, wijnen, geestrijke dranken, koffie en alle toebehoren aan horecazaken, bedrijven en kleinere bierhandelaren. Sinds medio 2005 heeft de gloednieuwe gespecialiseerde drankenwinkel de deuren geopend om ook de particuliere klant voortaan op zijn wenken te kunnen bedienen. Hiervoor is naast het bestaande gebouw een nieuw gebouw opgetrokken aan de Spinnerijstraat 6 te Zele en is het bestaande gebouw volledig gemoderniseerd. Om de slagkracht van onze onderneming nog te vergroten hebben we beslist om ook de online-markt aan te boren. Dit gaf dan ook de aanzet tot het ontwikkelen van deze vernieuwde website met volledig geïntegreerde webwinkel.

Wij baten 4 verschillende Prik & Tik Drakenspeciaalzaken uit.  De eerste op onze hoofdlocatie te Zele sinds augustus 2005.  Sinds maart 2015 hebben wij onze tweede winkel geopend "De Moese Drankencentrale" te Moerzeke (Hamme).  Met de overname van "Biercentrale Neyt" te Evergem op 1 januari 2018 is ook de "Evergemse Bierhalle" onder onze vlag gekomen.  En last but not least onze gloednieuwe winkel "Lokerse Drankencentrale", die eind maart 2018 de deuren heeft geopend.
Met deze winkels bieden wij een heel ruim assortiment van dranken en nevenartikelen aan voor de particuliere klant in de ruime regio rond onze winkels.
Een heel ruim assortiment, klantvriendelijkheid & service zijn de belangrijkste peilers waarop wij ons willen profileren in de markt.

Gentse Steenweg 115
9160 Lokeren
+32 (0)9 391 11 20
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gamma

Ligging