Rum Dos Maderas PX ' 5+5y Old '

Marque
Dos Maderas
Type
Rhum
Degré d'alcool
40
Récompenses
Gold Medal Ministry of Rum

Description

Eerst rijpt de rum vijf jaar in het Caribisch gebied, vervolgens rijpt hij nog drie jaar bij ​​Williams & Hubert in vaten waarin eerder de twintigjarige "Dos cortados" (20 jaar oude Palo Cortado Sherry - VOS) werd gerijpt. Daarna ondergaat de rum een derde rijpingsfase in vaten waarin voorheen de "Don Guido" sherry (Pedro Ximenez) 20 jaar gerijpt werd. Hierdoor bekomt de uitzonderlijke Dos Maderas PX rum zijn typisch karakter.

Zowel "Don Guido" als "Dos cortados" werden 20 jaar gerijpt, zoals gecertificeerd door de oudste herkomstbenaming van Spanje: die van Jerez-Xerès-Sherry.

Eigenschappen:

Het rijpingsproces in drie fasen maakt van "Dos Maderas PX" een unieke rum met een speciale rijping. Zijn boeket biedt een onvergelijkbare smaak en aroma. Zeer elegante toetsen van hout en vanille, ondersteund door karakteristieke nuances van noten, vijgen, rozijnen, pruimen en een zweem van geroosterde karamel en zoethout. Zeer zacht en mild in de mond, met een aangename zoetheid. Ideaal om puur van te genieten, maar hij geeft echter cocktails ook een unieke, zachte toets.

Logistique

UNITÉ D'EMBALLAGE: 6
POIDS BRUT: 9,55
CODE BARRE EMBALLAGE: 8410028000975
CODE BARRE UNITE: 8410028000814
DIMENSIONS: 32,0 x 31,5 x 26,0