V&H Drinks Hubrechts

In Opglabbeek is sinds 1989 actief in de groothandel van:

  • zuivelproducten
  • dranken
  • en sinds kort ook droogvoeding

Het doorvoeren van een product uitbreiding was voor ons een logische keuze , sinds de verhuis naar het industrieterrein in Opglabbeek beschikken we immers over extra opslagruimte .

Veerle en Hilde Hubrechts namen in 2006 het bedrijf over van hun ouders. Net zoals de jaren voordien leveren wij een ruim assortiment dranken , zuivelproducten en droge voedingproducten aan een zeer uiteenlopend klantenbestand.

We leveren aan scholen , ziekenhuizen , bejaardentehuizen , cateringfirma's . Maar ook aan drankenhandelaars , voedingswinkels , hotels en overige horecazaken .

Hubrechts staat in de regio bekend om haar uitstekende en peroonlijke aanpak. We zijn actief in heel Limburg en omstreken . Flexibiliteit en een uitstekende service staan bij ons op nummer één .

Voor particuliere aankopen van een compleet assortiment van dranken , zuivel-en diepvriesprodukten kunt u steeds terecht in drankenhal V&H DRINKS in Opglabbeek. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een aantrekkelijke partner voor u kunnen zijn...

Aarzel dus niet om kennis te maken met ons en onze service . Graag maken wij een afspraak met U .

Veerle & Hilde

Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

Gamme

Localisation