Elderhill

 

Elderhill wine & spirits : Voor een nieuwe generatie

By Elderhill leggen we ons toe op de constante shift in vraag en noden voor de eindklant. Door deze focus als basis te gebruiken kunnen we ons aanpassen aan de vraag en het aanbod van de drankenmarkt.

Het is daarom dat we gebruik maken van 4 pijlers, elk met een specifieke reden & verhaal :

1.  Marketing :

Door een uitgebreid gamma duidelijk en overzichtelijk voor te stellen, proberen we voor zowel particulier als professioneel de beste producten aan te bieden voor hun specifieke noden. 

Door een duidelijke communicatie over ons totale gamma, proberen we onze klanten te verlichten met voldoende informatie zodat zij de beste keuze kunnen maken voor hun geld. 

2. Prijs & Kwaliteit :

Overaanbod , het nadeel van onze luxueuze moderne wereld. 

Omwille van de enorme (en onoverzichtelijke) huidige drankenmarkt, probeert Elderhill jou een selectie producten voor te stellen waarbij een hoge kwaliteit en eerlijke prijs als startpunt word gezien.

3. Advies :

Bij Elderhill focussen we ons op persoonlijk & georganiseerd advies. Dit betekend dat we tot het uiterste gaan om ervoor te zorgen dat je het beste advies & productgebruik meekrijgt. Dit alles met het oog op een lange samenwerking.

4. Kennis : 

Door onze hands-on ervaring & kennis in de horecawereld (zowel nationaal als internationaal) zijn we de perfecte partner om jou te helpen voor jouw restaurant, bar, discotheek & zoveel meer menu's en drankenlijsten.

 
 
The origin of the name Elderhill

Elderhill is een eenzijdige vertaling van de familienaam van één van onze oprichters.

"Van Vlierberghe" direct vertaald wordt 'Eldermountain" , maar omdat alles een klein begin kent maakte we er Elderhill van. 

In het begin van Elderhill werden we gezien als een Allround leverancier van sterke dranken en champagnes met de focus op het nachtleven.

Sinds 2019 veranderde we onze strategie, naar het aanbieden van een totaalgamma voor zowel business als particulier.

Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

Gamme

Localisation